SoulPixel Studio

By: Hanif Hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Apr-2009 04:34 Email | Share | | Bookmark
Entry Terakhir...

Berkuatkuasa hari nie and hari-hari seterusnye...

Kami telah berpindah ke...
http://blog.soulpixelstudio.com

Harap maklum,
HanifHashim


Sunday, 11-Jan-2009 08:26 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Cari Ilham...(Episod01)

Kali nie aku jalan-jalan lagi di sekitar KL...sekitar jalan TAR, Central Market dan byk
lagi lorong-lorong sempit...kali aku nak cari ragam-ragam org mencari rezeki di
sekitar KL nie...berjalan sambil menikmati keindahan KL nie...byk terserempak dgn
photographer...maybe sumenya pro-pro belaka...ade yg sedang shot model...shoting
drama dan byk lagi la...
Yang aku nie just dpt shot org-org kt jalanan aje...iye la, photography nie bukan nye
keje aku, just hobby ajee...but aku still happy dgn dunia photography nie...
Nie pics yang dpt aku shot..ade byk lagi yg belum edit...so, yang nie "Episod 01"...







akan bersambung...


Thursday, 1-Jan-2009 23:29 Email | Share | | Bookmark
My First Job.

huhuhu..akhirnye siap gak job aku..alhamdulillah..inilah first job aku buat..sebelum ni
xpenah aku buat job org kawin or tunang gi sorang-sorang..nie pun sebab diberi
kepercayaan untuk buat job nie...sorang-sorang terkontang-kanting gi shot kt rumah
si Fatin nie..tanpa tunjuk ajar sape-sape,so aku gamble je la..just berbekalkan ilmu
yg tak seberape nie, inilah hasil terbaik bg aku yg dpt aku buat untuk customer aku..







Plz coment..


Thursday, 1-Jan-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark
Hepi New Year...

ermmm..ari ni aku cuti,tak tau ape yg aku patut buat cuti-cuti ni..lepak kt umah,asyik
mengadap laptop aku ajeee...huhuhuuh..boringnyee..nak kuar plak malas...
tapi aku dapat siapkan satu design logo for my company & wallpaper nye skali..hehehe..
ok tak???




Hepi new year...


Thursday, 18-Dec-2008 03:28 Email | Share | | Bookmark
My first impression in digital graphic arts industry

Dalam dunia serba canggih nie, kadang kala ade teringin nak cari ideology baru yg dpt dipikirkan..ermmmm,mcm2 nk dicuba buat walaupun dlm kurang ilmu dlm graphic..byk try buat experience penggunaan color & tools photoshop tanpa penggunaan plugin..ermmm,hanye setakat nie baru dapat aku buat..memaksimumkan idea tanpa had mmg boleh tapi untuk hasilkan & keluarkan product ape yg di pikirkan dlm otak mmg susah sebab penggunaan teknologi kurang arif..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net